top of page

Personalizirani gumenjaci za profesionalnu namjenu

    Vizija skupine HIGHFIELD Patrol, koja se sastoji od  profesionalnih pomoraca, iskusnih skipera, profesionalnih ronilaca te inžinjera, je skupiti sva znanja i iskustva na jedno mijesto u namjeri da se dobije personalizirani gumenjak visokih performansi, male potrošnje, ekološki prihvatljiv, kvalitetne završne obrade te vizualno neponovljiv. Veliko iskustvo i strast prema moru i gumenjacima značajka je ove skupine iskusnih inovatora i graditelja.

   Ciljevi HIGHFIELD Patrol tima su osigurati svim nautičkim profesijama ostvarenje njihovih ideja i specifićnih potreba te Vas provesti i pomći Vam kroz kompletan proces od zamisli do registracije. 

#Zadarplast

Od ideje do realizacije

Prvi kontakt

   Prijavite se za prvi online ili sastanak u živo bez ikakvih obveza te s nama podjelite sve svoje nedoumice ili zatražite riješenje za Vaše zamisli koje ne možete ostvariti sami. Čekamo Vas poziv ili e-mail! 

Standing Meeting

Plan nakon ponude

   Nakon detaljne razrade plana do detalja narudžba ide u tvornicu. Dok je proizvodni proces u toku kupac dobiva sve relevantne informacije u hodu, dok HIGHFIELD Patrol tim rješava ostale detalje, Financiranje i dokumentaciju sve do registracije.

#Nacrt
#HIGHFIELDfactory

Proizvodnja, montaža i modularno slaganje

   Gumenjak stiže u dijelovima kako bi se mogao montirati prvo motor, a nakon toga ide raspored sjedala, konzole, T-Topa, Roll-bara te navigacijske opreme...itd.

#Hondamarinecroatia

Montaža motora

   Kompletan paket usluga nudimo u suradnji sa HONDA MARINE Hrvatska. Honda motori su jedini koji se još uvijek proizvode u Japanu, a to govori sve. Cijene motora, montaže i dijelova su najbolje kad idu u paketu! 

JAMSTVA

HIGHFIELD Gumenjaci - Jamstva

Jamči se da Highfield gumenjaci nemaju grešaka u materijalu i izradi tijekom razdoblja opisanog u nastavku:

- Na cijelokupni proizvod (gumenjak) jamstvo iznosi 2 godine za privatne namjene

- ...te godina dana za profesionalne namjene ili rentu.

- Jamstvo za strukturu trupa i materijala iznosi 5 godina.

- Jamstvo na Gel Powder (eloksaciju) iznosi 2 godine i odnosi se isključivo na greške proizvođača.

- Jamstvo na Hypalon je 10 godina. 

Jamstvo vrijedi za gumenjake kupljene isključivo kod autoriziranih prodavača. Nakon kupnje imate 2 mjeseca za prijavu svog jamstva (prijavnica u zaglavlju stranice ili slijedite ovaj link). Jamstvo registrira sam kupac!

bottom of page