top of page
Search
  • highfieldpatrol8

Novosti iz HIGHFIELD-a za 2022

Updated: Oct 23, 2021

Pregršt je novosti koje HIGHFIELD Patrol donosi u segmentu gumenjaka za profesionalnu namjenu. Ovdje donosimo tek najvažnije novitete i to u skračenoj verziji. Ostatak noviteta možete razgledati, isprobati na licu mjesta te ih i naručiti na Biograd Boat Show 2021.

U segmentu Patrol-Sport koji je namijenjen rekreaciji, razonodi i sportu do sada je dominirao HIGHFIELD Sport 760, a koji je na tržište izašao 2019-te. Zbog svoje velike popularnosti u kratko vrijeme SPORT 760 dobiva unaprijeđenu i dostojnu zamjenu. Za sezonu 2022 dolazi cijela serija od kojih izdvajamo Sport 700 i Sport 800 (model 760 se ukida) od kojih je Sport 800 dobio stepenasto izvedeno korito. Takvo korito koriste svi bolji brodovi u sportskom segmentu, a poznato je po odličnim performansama i uštedama goriva pri sportskoj vožnji.
HIGHFIELD Sport 700 i Sport 800 vrlo su sličnog izgleda i odlikuju se odličnom završnom obradom. Idealni se za dodatnu personalizaciju.
U segmentu HIGHFIELD Patrol za profesionalnu namjenu u sezoni 2022 dobivamo Patrol 900 i 4 nova modela od kojih je najviše promjena doživio onaj za prijevoz putnika 12+2. Sada imamo nekoliko konfiguracije za istu namjenu.

Konfiguracija 1 sa sjedalima naprijed:Konfiguracija 2 sa tendom i sjedalima naprijed:
Konfiguracija 3 sa tendom i sjedalima iza konzole:

Potpuno novi model namijenjen za ronioce profesionalce sa stalkom za boce i puno prostora na palubi za ronilačku opremu. Tubusi sa odijeljenim sjedištima i konopom kao rukohvatom za putnike te središnjim ojačanjem za spuštanje boca. Roll-bar sa velikim skalama za povratak na brod.

HIGHFIELD Patrol 860 za ronioce:

HIGHFIELD 860 SAR za poslove pomoći na moru odnosno Traganje i Spašavanje doživio je dodatna učvršćenja i modifikacije. Bitve na pramcu i krmi za tegalj i lakše upravljanje u uskim lukama, Prostor u palubi za tegleće konope, apsorbirajuča sjedala za lakše savladavanje teškog mora te Roll-bar sa skalama za izlazak ronioca iz mora. Ovaj model može se naručiti i sa Hard topom što daje mogućnost zatvaranja prostora i mjesta za 4 člana posade u zimskim uvjetima.

HIGHFIELD 860 SAR
Sve modele u Patrol segmentu kod modela 860 moguće je i dalje personalizirati i brendirati prema vlastitim potrebama i željama.


Izbor boja kod Patrol range modela:

Ovo je tek dio noviteta koje je HIGHFIELD pripremio za sezonu 2022, a puni spektar novosti i premijera vidjet ćemo na sajmu u Biogradu koncem Listopada. Sa HIGHFIELD Patrol gumenjacima uvijek ste korak ispred vremena!

HIGHFIELD Patrol Hrvatska

Prodaje i zastupa:

Alimar Skipar Sistemi d.o.o.

Sv. Nikole Tavelića 64

23000 Zadar

E-mail: prodaja@highfield-patrol.com

GSM: 00385 98 429 018

Slike: HIGHFIELD Boats

Tekst: Drago

30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page